Leopard zakorakal v hotel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Indijska zakonca, ki sta počitnikovala v hotelu na severu države, sta doživela neljubo presenečenje in nemalo strahu, ko je v njuno hotelsko sobo vdrl leopard.
Oglej si celoten članek

Sumita in Shivani Rathore je v nedeljo zgodaj zjutraj zbudil zvok stekla, ki se lomi, na kar sta v grozi ugotovila, da se po njuni sobi sprehaja zver.

Dogodek se je pripetil v mestu Nainital na severu Indije. Kot je povedal tamkajšnji gozdni čuvaj, je velika mačka zdrobila okensko šipo, se sprehodila po sobi, nato pa odšla v kopalnico, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Ženo in sebe sem hitro pokril z odejo, nato pa sem videl, da je leopard odšel v kopalnico. Hitro sem vstal in zaprl vrata kopalnice ter poklical upravo hotela," je za časnik Hindustan Times povedal preplašeni Sumit Rathore.

Na pomoč so poklicali ekipo gozdnih čuvajev, a je leopard ušel skozi kopalnični prezračevalnik in jo ucvrl v gozd, še preden je ta prispela na kraj dogodka. Leopardi in druge divje živali v Indiji pogosto zaidejo v mesta ali vasi, včasih pa tudi napadajo ljudi. Leopard, ki je februarja zataval v prazno šolo blizu Bangaloreja, je ranil tri ljudi, preden so ga ujeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.