Vizita za živali > Novice
74 ogledov

Leopard zakorakal v hotel

leopard Shutterstock
Indijska zakonca, ki sta počitnikovala v hotelu na severu države, sta doživela neljubo presenečenje in nemalo strahu, ko je v njuno hotelsko sobo vdrl leopard.

Sumita in Shivani Rathore je v nedeljo zgodaj zjutraj zbudil zvok stekla, ki se lomi, na kar sta v grozi ugotovila, da se po njuni sobi sprehaja zver.

Dogodek se je pripetil v mestu Nainital na severu Indije. Kot je povedal tamkajšnji gozdni čuvaj, je velika mačka zdrobila okensko šipo, se sprehodila po sobi, nato pa odšla v kopalnico, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Ženo in sebe sem hitro pokril z odejo, nato pa sem videl, da je leopard odšel v kopalnico. Hitro sem vstal in zaprl vrata kopalnice ter poklical upravo hotela," je za časnik Hindustan Times povedal preplašeni Sumit Rathore.

Na pomoč so poklicali ekipo gozdnih čuvajev, a je leopard ušel skozi kopalnični prezračevalnik in jo ucvrl v gozd, še preden je ta prispela na kraj dogodka. Leopardi in druge divje živali v Indiji pogosto zaidejo v mesta ali vasi, včasih pa tudi napadajo ljudi. Leopard, ki je februarja zataval v prazno šolo blizu Bangaloreja, je ranil tri ljudi, preden so ga ujeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.