Mislili so, da ima raka ...

Foto: EPA Bernardinec
To so odkrili med operacijo.
Oglej si celoten članek

Psička, za katero so veterinarji mislili, da ima raka, je v resnici pojedla štiri cele plišaste medvedke, a veterinarji so zmoto odkrili šele med operacijo, je poročal britanski The Telegraph.  

Osemletni bernardinki Maisy so naredili računalniško tomografijo, ker se ni počutila dobro. Ta je pokazala maso na vranici in nenavadno poln želodec, zaradi česar so domnevali, da psička ni pravilno prebavila hrane.  

Njena lastnica Jane Dickinson iz Dewsburyja v West Yorkshireju v Angliji se je bala najhujšega. Pri njeni starosti za to pasmo namreč ne bi bilo nenavadno, da bi zbolela za rakom. A je veterinar črni scenarij izključil med operacijo, v kateri so sprva želeli odstraniti vranico, saj je bil vzrok za slabo počutje želodec, poln mehkih igrač. 

Veterinar je vesel

"Lahko rečem, da to, kar smo našli, ni bilo nekaj, kar smo pričakovali. Vsi vemo, da nekateri psi uživajo v žvečenju stvari, ki jih ne bi smeli, a uspeti pogoltniti štiri cele plišaste medvedke je kar velik podvig. Vem, da je bila Jane (op. a. skrbnica) zaskrbljena zaradi Maisy, saj je precej stara za bernardinko, zato smo seveda veseli, da je bila operacija tako uspešna in da smo lahko družini vrnili srečnega in zdravega psa," je dejal veterinar.  

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.