Ne boste verjeli, kaj je v teh torbicah

Foto: Peta
Foto: Peta
Nekatere ženske so ob pogledu v notranjost torbic kriknile od groze ...
Oglej si celoten članek

Organizacija za zaščito živali PETA je v tokratni kampanji na grozljiv način opomnila ljudi, kaj se skriva za usnjenimi izdelki.

Menijo namreč, da smo pogosto ljudje slepi in se ne zavedamo, da so to v resnici deli živali in kakšna zgodba obstaja za raznimi izdelki.

Naredili so pop up trgovinico, ki so jo poimenovali Leather Work (Izdelki iz usnja). Ko so kupci pogledali v torbice in plašče, jih je čakalo kruto presenečenje. Znotraj izdelkov so bila namreč utripajoča srca, kri in drugi organi.

Foto: Peta Peta  

Veliko žensk je od groze kriknilo, bile so zgrožene nad tem, kar vidijo. Ena ženska je pomerila čevelj, ko je potegnila ven nogo, je bila ta prekrita s krvjo. Podobno se je zgodilo z žensko, ki je pomerila rokavico.

Tokratna akcija Pete je bila usmerjena predvsem v zaščito kač in krokodilov, ki so za namene indrustrije z usnjem pogosto odrti živi in v mukah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.