Vizita za živali > Novice
50 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je v teh torbicah

Peta Peta
Nekatere ženske so ob pogledu v notranjost torbic kriknile od groze ...

Organizacija za zaščito živali PETA je v tokratni kampanji na grozljiv način opomnila ljudi, kaj se skriva za usnjenimi izdelki.

Menijo namreč, da smo pogosto ljudje slepi in se ne zavedamo, da so to v resnici deli živali in kakšna zgodba obstaja za raznimi izdelki.

Naredili so pop up trgovinico, ki so jo poimenovali Leather Work (Izdelki iz usnja). Ko so kupci pogledali v torbice in plašče, jih je čakalo kruto presenečenje. Znotraj izdelkov so bila namreč utripajoča srca, kri in drugi organi.

Peta | Avtor: Peta Peta
 

Veliko žensk je od groze kriknilo, bile so zgrožene nad tem, kar vidijo. Ena ženska je pomerila čevelj, ko je potegnila ven nogo, je bila ta prekrita s krvjo. Podobno se je zgodilo z žensko, ki je pomerila rokavico.

Tokratna akcija Pete je bila usmerjena predvsem v zaščito kač in krokodilov, ki so za namene indrustrije z usnjem pogosto odrti živi in v mukah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.