Ni se premaknil od mrtvega prijatelja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na spletu je zaokrožila srce parajoča fotografija pirenejskega planinskega psa, ki čuva umrlega prijatelja, ki ga je povozil avto na cesti v Dallasu v ZDA.
Oglej si celoten članek

Ganljive fotografije zvestega prijatelja so se pojavile na spletu in hitro prispele tudi do prostovoljcev. “Ko smo prišli tja, je bil kot sedeč varnostnik, bil je ob prijatelju kot kip in gledal čez njegovo truplo,” je za NBC povedala prostovoljka Julie Fennell.

Pojasnila je, da so bile na cesti sledi krvi, zato je psa najbrž res povozil avto. Glede na sledi domnevajo, da ga je pasji prijatelj nato iz ceste odvlekel na travo in tam še naprej čuval nanj.

Prostvoljci še ne poznajo zgodovine psa in ne vedo, ali sta bila psa od istega skrbnika, ali sta bila le prijatelja s ceste. Pirenejski planinski pes čaka na svoje skrbnike v zavetišču. Če jih ne bo, mu bodo iskali nove skrbnike. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.