Vizita za živali > Novice
23 ogledov

Ni se premaknil od mrtvega prijatelja

Pes Profimedias
Na spletu je zaokrožila srce parajoča fotografija pirenejskega planinskega psa, ki čuva umrlega prijatelja, ki ga je povozil avto na cesti v Dallasu v ZDA.

Ganljive fotografije zvestega prijatelja so se pojavile na spletu in hitro prispele tudi do prostovoljcev. “Ko smo prišli tja, je bil kot sedeč varnostnik, bil je ob prijatelju kot kip in gledal čez njegovo truplo,” je za NBC povedala prostovoljka Julie Fennell.

Pojasnila je, da so bile na cesti sledi krvi, zato je psa najbrž res povozil avto. Glede na sledi domnevajo, da ga je pasji prijatelj nato iz ceste odvlekel na travo in tam še naprej čuval nanj.

Prostvoljci še ne poznajo zgodovine psa in ne vedo, ali sta bila psa od istega skrbnika, ali sta bila le prijatelja s ceste. Pirenejski planinski pes čaka na svoje skrbnike v zavetišču. Če jih ne bo, mu bodo iskali nove skrbnike. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.