Orosilo se vam bo oko: Šimpanz spet s svojimi rejniki

Foto: Facebook Limbani
Kako zelo dober spomin imajo živali in kakšna ljubezen!
Oglej si celoten članek

Simpatični šimpanz Limbani ni mogel skriti veselja, ko je zagledal svoje nekdanje rejnike. Jorge je skupaj z ženo Tanio vzgojil Limbanija, po tem ko je mama malega šimpanza zavrgla zaradi pljučnice. Limbani je, kot je razvidno iz posnetka, začel skakati od navdušenja, ko je dojel, kdo ga je poklical po imenu. Ko se mu je Jorge približal, mu je skočil v naročje in se mu privil okoli vratu.

Prisrčna opica je med objemom poskrbela, da ga je objela, kolikor močno se je dalo in da je okoli njega ovila vse svoje štiri okončine. Kmalu je dojel, da je v sobi tudi Tania in ob tem spusti navdušen krik in se ji vrže v objem.

Čudoviti posnetek ljubezni med Limbanijem in njegovima staršema so na Instagramu objavili zaposleni živalskega vrta Zoological Wildlife Foundation v Miamiju. Pripisali so, da je par za šimpanza skrbel 24 ur na dan v začetku njegovega življenja.

Limbani sicer stanuje v živalskem vrtu, a ga starši redno obiskujejo. Tudi če med obiski mine več mesecev, je navdušenje vsakič enako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.