Vizita za živali > Novice
1427 ogledov

Orosilo se vam bo oko: Šimpanz spet s svojimi rejniki

Limbani Facebook
Kako zelo dober spomin imajo živali in kakšna ljubezen!

Simpatični šimpanz Limbani ni mogel skriti veselja, ko je zagledal svoje nekdanje rejnike. Jorge je skupaj z ženo Tanio vzgojil Limbanija, po tem ko je mama malega šimpanza zavrgla zaradi pljučnice. Limbani je, kot je razvidno iz posnetka, začel skakati od navdušenja, ko je dojel, kdo ga je poklical po imenu. Ko se mu je Jorge približal, mu je skočil v naročje in se mu privil okoli vratu.

Prisrčna opica je med objemom poskrbela, da ga je objela, kolikor močno se je dalo in da je okoli njega ovila vse svoje štiri okončine. Kmalu je dojel, da je v sobi tudi Tania in ob tem spusti navdušen krik in se ji vrže v objem.

Čudoviti posnetek ljubezni med Limbanijem in njegovima staršema so na Instagramu objavili zaposleni živalskega vrta Zoological Wildlife Foundation v Miamiju. Pripisali so, da je par za šimpanza skrbel 24 ur na dan v začetku njegovega življenja.

Limbani sicer stanuje v živalskem vrtu, a ga starši redno obiskujejo. Tudi če med obiski mine več mesecev, je navdušenje vsakič enako.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.