Pes ali mačka: Katerega imajo raje bogatejši?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med trideseterico interesov so se uvrstile tudi živali.
Oglej si celoten članek

Ko gre za hobije, najbogatejše ljudje na svetu najbolj zanimajo posel, filantropija in šport, je pokazala raziskava družbe Wealt-X, ki je v svojem najnovejšem poročilu identificirala 30 najpogostejših interesov in hobijev posameznikov, ki imajo veliko pod palcem. 

Presenečenje Kdo nas ima raje: pes ali mačka?  

Med trideseterico interesov so se uvrstile tudi živali. Podrobnejša analiza je pokazala, da imajo bogatejši ljudje raje mačke kot pse. Še bolj kot psi pa so jim blizu konji, je poročal CNBC.  

Ločena raziskava Mars Petcare je pokazala, da lahko vaši živalski prijatelji povedo veliko o vaši osebnosti in življenjskem slogu. V raziskavi je sodelovalo tisoč skrbnikov psov in prav toliko skrbnikov mačk. Ugotovili do, da je dvakrat bolj verjetno, da skrbniki psov delajo v financah, na drugi strani pa je za skrbnike mačk štirikrat bolj verjetno, da se ukvarjajo s poklicem, povezanim z ustvarjalnostjo. 

Dokaz Mačka in pes: Dokazali, kdo je pametnejši  

Lastniki psov naj bi imeli v povprečju višji osebni dohodek, kar jim verjetno pride prav, saj je skrb za psa precej dražja od skrbi za mačka.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.