Poginil "najbolj ljubek pes na svetu"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Malega psa z imenom Boo ni več. Poginil naj bi zaradi strtega srca.
Oglej si celoten članek

Za časa svojega življenja je mali Boo pasme pomeranec postal prava svetovna zvezda. S svojim kolegom Buddyjem sta namreč doživela slavo, ker sta njuna lastnika začela objavljati fotografije na internetu. Njuna Facebookova stran je imela kar 16 milijonov oboževalcev. Leta 2012 je bil povabljen v prestižni ameriški klub domačih ljubljenčkov Virgin, bil je glavna zvezda knjige Boo: življenje najbolj ljubkega psa na svetu.

Boo je poginil, star častitljevih 12 (pravih) let. Lastnika sta  sporočila, da je Boo odšel v spanju, da bi se pridružil svojemu najboljšemu prijatelju Buddyju "na drugi strani mavrice". Slednji je namreč poginil leta 2017, od takrat dalje pa naj Boo ne bi bil več isti.

xxx

"Kmalu po tem, ko je poginil Buddy, je začel Boo kazati znakje težav s srcem. Misliva, da mu je srce dobesedno počilo, ko nas je zapustil Buddy. A je vztrajal in nam podaril še več kot eno leto ..."

Številni oboževalci so delili svojo žalost in simpatije, mnogi so si brisali solze. Užaloščena sporočila prihajajo tudi s številnih Facebookovih računov, ki so "v lasti" drugih slavnih živali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.