Vizita za živali
5319 ogledov

Poginil "najbolj ljubek pes na svetu"

Boo Facebook
Malega psa z imenom Boo ni več. Poginil naj bi zaradi strtega srca.

Za časa svojega življenja je mali Boo pasme pomeranec postal prava svetovna zvezda. S svojim kolegom Buddyjem sta namreč doživela slavo, ker sta njuna lastnika začela objavljati fotografije na internetu. Njuna Facebookova stran je imela kar 16 milijonov oboževalcev. Leta 2012 je bil povabljen v prestižni ameriški klub domačih ljubljenčkov Virgin, bil je glavna zvezda knjige Boo: življenje najbolj ljubkega psa na svetu.

Boo je poginil, star častitljevih 12 (pravih) let. Lastnika sta  sporočila, da je Boo odšel v spanju, da bi se pridružil svojemu najboljšemu prijatelju Buddyju "na drugi strani mavrice". Slednji je namreč poginil leta 2017, od takrat dalje pa naj Boo ne bi bil več isti.

"Kmalu po tem, ko je poginil Buddy, je začel Boo kazati znakje težav s srcem. Misliva, da mu je srce dobesedno počilo, ko nas je zapustil Buddy. A je vztrajal in nam podaril še več kot eno leto ..."

Številni oboževalci so delili svojo žalost in simpatije, mnogi so si brisali solze. Užaloščena sporočila prihajajo tudi s številnih Facebookovih računov, ki so "v lasti" drugih slavnih živali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.