Psu v glavo zabila žebelj in ga živega pokopala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angleža, ki naj ne bi imela denarja za evtanazijo psa, sta mu v glavo zabila žebelj in ga živega pokopala. Sodišče je oba obsodilo na štiri mesece zapora.
Oglej si celoten članek

Britanske oblasti so v bližini Middlesbrougha aretirale dva moška, ki sta psu v glavo zabila žebelj in ga živega zakopala. 16-letnega terierja z imenom Scamp je po naključju pod kupom zemlje našel par, ki se je sprehajal v bližini. Par je nemudoma poklical policijo in psa odpeljal k veterinarju. 

Ranjenega psička so kljub pomoči zaradi hudih poškodb morali evtanazirati. Veterinar je dejal, da je pes dobil vsaj šest udarcev v glavo in da gre za najokrutnejše dejanje, ki mu je bil priča v 30-letni poklicni karieri. 

59-letni Michael Heathcock in 60-letni Richard Finch sta bila zaradi mučenja vsak obsojena na štiri leta zapora. Med izrekom sodbe se je pred sodiščem zbrala skupina protestnikov s psi, ki je skandirala: "Pravica, pravica".

Eden izmed storilcev okrutnega dejanja je dejal, da je to storil, ker je bil Scamp slep, gluh in je imel težave z inkontinenco, a ni imel denarja za njegovo evtanazijo, za katero je mislil, da stane več kot 300 evrov. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:43 20. Marec 2017.

    tudi ta dva necloveka si zasluzita zebelj v glavo

  • 12:52 5. Marec 2017.

    vsaka čast tej sodbi halo slovenija zbudi se

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.