Rešil življenje svojemu skrbniku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V snegu je preživel dvajset ur, ker je nanj pazil pes.
Oglej si celoten članek

Bobu je na Silvestrovo zmanjkalo drv, zato jih je šel iskati v lopo izven hiše. Čeprav so se zunanje temperature spustile pod ledišče, je odšel ven le v hlačah, majci in copatih, saj so drva le nekaj metrov stran od hiše.

Ko mu je spodrsnilo, si je tako poškodoval vrat, da se ni mogel premikati. Klical je na pomoč, a ker je najbližji sosed več sto metrov stran, ga ni nihče slišal. Pritekel je le Kelsey, njegov petletni zlati prinašalec.

Grel ga je in klical na pomoč

S tem, da se je ulegel na skrbnika, ga je ohranjal pri življenju in mu nudil toploto, ki jo je Bob nujno potreboval. Z lizanjem po obrazu in rokah mu ni dovolil, da bi zaspal.

Kelsey je tudi lajal, a ga ni nihče slišal do naslednjega jutra, ko ju je našel sosed. Ta je takoj poklical rešilce, ki so Boba odpeljali v bolnišnico. Da je Boba rešil pes, je potrdil tudi tamkajšnji zdravnik, piše Independent. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:22 16. Januar 2017.

    Pes je človekov najboljši prijatelj, vedno je tako bilo. Škoda, ker zaradi mojega dela nimam časa in sam ne bi …

  • 13:35 15. Januar 2017.

    To bi moral prebrati vsak "gnoj" ki grdo in sebično ravna z živalmi. Obema želim še veliko prijetnih skupnih let …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.