Skrita kamera v hali za rejo piščancev

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Piščančki že na prvi dan svojega življenja spoznajo krutost mesne industrije ...
Oglej si celoten članek

Skrita kamera razkriva nehumano ravnanje z malimi piščančki že na prvi dan življenja. Posnetek prikazuje na tisoče žvrgolečih piščancev2, ki se gnetejo na transportnih trakovih in doživljajo grozote povezane z mesno industrijo.

Foto: Youtube Piščančki

Piščančke, ki niso primerni za nadaljno rejo, ubijejo na krut način, ročno jim odtrgajo glave. V videu pojasnjujejo, da dajo preživelim pticam polno rasnih hormonov, ki poskrbijo, da so primerni za zakol v štiridesetih dneh.

Foto: Youtube Piščančki

Posnetek ima že več kot 30 milijonov ogledov, posnet pa naj bi bil v ZDA, piše The Sun. Podobni postopki pa naj bi se dogajali tudi v Evropi, pišejo. Video je dala v javnost skupna The Animal Equality group.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:48 29. Februar 2016.

    »O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem,<br />kakšen je njegov odnos do živali.« Mahatma Gandhi<br …

  • 21:04 28. Februar 2016.

    Žalostna resnica, za katero mnogi ne vedo. Niti v učbenikih ni druge plati zgodbe te industrije, ki že dolgo ni …

  • 16:38 28. Februar 2016.

    Naj bi se dogajali? Natanko enako dela vaš sosed na vam najbližji piščančji farmi v Sloveniji. Dvomim, da je obstaja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.