Slovenci znova na stopničkah

Foto: Društvo enota reševalnih psov Slovenije
Foto: Društvo enota reševalnih psov Slovenije
Na 22. IRO svetovnem prvenstvu v delu reševalnih psov v Torinu smo Slovenci zopet posegli po samem vrhu ...
Oglej si celoten članek

"Tretje mesto  je z odlično prikazanim delom in z visokimi ocenami dosegel reševalski par Društva enote reševalnih psov Slovenije Sebastijan Strašek s triletnim labradorcem Thorom v iskanju pogrešanih v naravi," je sporočil predsednik Društva enota reševalnih psov Slovenije Marko Bručan.

Foto: Društvo enota reševalnih psov Slovenije Thor Dodaja, da sta po odličnih mestih posegla tudi člana Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije: Sara Smerdel je bila tretja v iskanju na ruševini, Roman Starman pa je zasedel prav tako odlično 6. mesto v iskanju pogrešanih v naravi!

Svetovno prvenstvo v delu reševalnih psov je bilo letos od 21. do 25. septembra v Torinu. Slovenijo so zastopali člani Kinološke zveze Slovenije in Zveza vodnikov reševalnih psov Slovenije: lanskoletna svetovna prvakinja v iskanju pogrešanih v naravi Nevenka Štor, Tinkara Bezovšek, Darko Poštrak, Sebastijan Strašek, Borut Modic, Sara Smerdel, Miha Jerot, David Pogačnik, Igor Leban, Roman Starman, Staša Vošnjak in Hojka Kraigher.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.