Vizita za živali > Novice
67 ogledov

Slovenci znova na stopničkah

Thor Društvo enota reševalnih psov Slovenije
Na 22. IRO svetovnem prvenstvu v delu reševalnih psov v Torinu smo Slovenci zopet posegli po samem vrhu ...

"Tretje mesto  je z odlično prikazanim delom in z visokimi ocenami dosegel reševalski par Društva enote reševalnih psov Slovenije Sebastijan Strašek s triletnim labradorcem Thorom v iskanju pogrešanih v naravi," je sporočil predsednik Društva enota reševalnih psov Slovenije Marko Bručan.

Thor | Avtor: Društvo enota reševalnih psov Slovenije Društvo enota reševalnih psov Slovenije
Dodaja, da sta po odličnih mestih posegla tudi člana Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije: Sara Smerdel je bila tretja v iskanju na ruševini, Roman Starman pa je zasedel prav tako odlično 6. mesto v iskanju pogrešanih v naravi!

Svetovno prvenstvo v delu reševalnih psov je bilo letos od 21. do 25. septembra v Torinu. Slovenijo so zastopali člani Kinološke zveze Slovenije in Zveza vodnikov reševalnih psov Slovenije: lanskoletna svetovna prvakinja v iskanju pogrešanih v naravi Nevenka Štor, Tinkara Bezovšek, Darko Poštrak, Sebastijan Strašek, Borut Modic, Sara Smerdel, Miha Jerot, David Pogačnik, Igor Leban, Roman Starman, Staša Vošnjak in Hojka Kraigher.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.