Športna in adrenalinska pasja disciplina

Foto: Cyber Cat Photo hard dog race Foto: Cyber Cat Photo hard dog race Foto: Cyber Cat Photo hard dog race Foto: Cyber Cat Photo hard dog race
Če tako lastnik kot tudi pes ljubita šport in adrenalin, se bo njuna ljubezen še bolj okrepila v tej novi disciplini športa za pse.
Oglej si celoten članek

Hard dog race je nova disciplina, ki spominja na oviratlon. Hard dog race je torej maraton, med katerim morata tako lastnik kot tudi pes premagati določene ovire: prekakovanje ovir, vodne in blatne ovire, preteči nekaj kilometrov …

Hard Dog Race je preizkušnja, namenjena tistim, ki radi aktivno preživljajo prosti čas s svojim psom. Šest kilometrov dolga proga, posejana s šestnajstimi ovirami, preizkusi vzdržljivost, agilnost ter vez med psom in vodnikom. Tekmovanje je zastavljeno tako, da se lahko na njem pomerijo prav vsi, vendar je lažje, če sta pes in vodnik kondicijsko vsaj malo pripravljena in imata dober delovni odnos,” pravijo člani društva, ki se bodo predstavili tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki ga prirejamo to nedeljo, 10. junija, v domžalskem Češminovem parku med 9:30 in 18:00 uro.

Brezplačno Kje se lahko ta vikend zabava vaš otrok

Člani HDR se trudijo, da bi poleg športnih dejavnosti svoje člane in obiskovalce ozaveščali o odgovornem pasjem lastništvu in da bi se razvijala kinološka kultura.

Na Festivalu nam bodo predstavili to fizično zahtevno disciplino in se z obiskovalci družili cel dan, jim svetovali in odgovarjali na njihova vprašanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.