Tain Tian in njegove norčije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zaposleni v Smithsonian’s Zoo v Washingtonu so na Instagramu objavili posnetek simpatičnega pande z imenom Tian Tian, ki je bil nadušen nad novo zapadlim snegom.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA poročajo o ogromnih količinah na novo zapadlega snega in o številnih težavah, ki jih povzroča snežno neurje Jonas. Do sobote zvečer naj bi terjalo že najmanj 18 življenj zaradi težav v prometu, zaradi zdravstvenih težav pri kidanju snega in nekaterih drugih nesreč povezanih z neurjem. Najbolj bizarna nesreča se je zgodila v Severni Karolini, kjer je moški zdrsnil s ceste. Ko mu je drug moški želel pomagati, ga je ponesrečenec ustrelil, ker se ga je ustrašil. 

V živalskem vrtu v Washingtonu pa je bilo veselo, živali so se večinoma razveselile snega in ga izkoristile za ogro. Panda Tian Tian se je v sobot zjutraj zbudil in bil navdušen nad kupi snega. Poglejte, kako ga je izkoristil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.