Vizita za živali > Novice
14 ogledov

Tain Tian in njegove norčije

Tian Tian Instagram
Zaposleni v Smithsonian’s Zoo v Washingtonu so na Instagramu objavili posnetek simpatičnega pande z imenom Tian Tian, ki je bil nadušen nad novo zapadlim snegom.

Iz ZDA poročajo o ogromnih količinah na novo zapadlega snega in o številnih težavah, ki jih povzroča snežno neurje Jonas. Do sobote zvečer naj bi terjalo že najmanj 18 življenj zaradi težav v prometu, zaradi zdravstvenih težav pri kidanju snega in nekaterih drugih nesreč povezanih z neurjem. Najbolj bizarna nesreča se je zgodila v Severni Karolini, kjer je moški zdrsnil s ceste. Ko mu je drug moški želel pomagati, ga je ponesrečenec ustrelil, ker se ga je ustrašil. 

V živalskem vrtu v Washingtonu pa je bilo veselo, živali so se večinoma razveselile snega in ga izkoristile za ogro. Panda Tian Tian se je v sobot zjutraj zbudil in bil navdušen nad kupi snega. Poglejte, kako ga je izkoristil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.