Tinder za lastnike živali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Španiji so razvili aplikacijo za iskanje zmenkov, namenjene lastnikom domačih živali.
Oglej si celoten članek

Taktika sprehajanja psa z namenom zapeljevanja je dobila digitalno različico. V Španiji so namreč razvili aplikacijo Animalear za iskanje zmenkov, namenjene lastnikom domačih živali.

Animalear deluje podobno kot druge sorodne aplikacije - na primer Tinder. Na zaslonu se pojavljajo profili s fotografijami posameznikov in njihovih ljubljenčkov, ki jih uporabnik lahko všečka ali pa preskoči. Avtor aplikacije Oscar Puig je za španski Vice dejal, da želijo z Animalearjem zadovoljiti vse potrebe lastnikov in njihovih domačih živali. "Izhajamo iz predpostavke, da nam je lastnikom hišnih ljubljenčkov všeč deliti vsebine, povezane z njimi, in da se raje družimo z ljudi, ki imajo prav tako kot mi radi živali. Tako se je tudi rodila ideja za aplikacijo," je povedal Puig.

Lastniki živali se raje družijo z ljubitelji živali

V podjetju, ki je razvilo aplikacijo, so pred vstopom na trg naredili raziskavo, ki je potrdila smotrnost njihove ideje. Ugotovili so, da je 79 odstotkov vseh objav lastnikov hišnih ljubljenčkov na družbenih omrežjih povezanih prav z njihovimi živalskimi prijatelji. Prav tako to velja za 18 odstotkov vseh deljenih fotografij in video posnetkov. Ključna pa je bila ugotovitev, da kar 96 odstotkov lastnikov hišnih ljubljenčkov raje navezuje stike z ljudmi, ki imajo radi živali.

Postopek registracije je identičen drugim aplikacijam za iskanje partnerjev. Razlika je le v tem, da morate poleg svojih podatkov in fotografije deliti tudi podatke o vašem štirinožcu. Aplikacija zaenkrat še ni dostopna v Sloveniji.

Foto: Žurnal24 pes, kuža, parček, ljubezen

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.