Vizita za živali > Novice
23 ogledov

Tinder za lastnike živali

Pes v avtu Profimedias
V Španiji so razvili aplikacijo za iskanje zmenkov, namenjene lastnikom domačih živali.

Taktika sprehajanja psa z namenom zapeljevanja je dobila digitalno različico. V Španiji so namreč razvili aplikacijo Animalear za iskanje zmenkov, namenjene lastnikom domačih živali.

Animalear deluje podobno kot druge sorodne aplikacije - na primer Tinder. Na zaslonu se pojavljajo profili s fotografijami posameznikov in njihovih ljubljenčkov, ki jih uporabnik lahko všečka ali pa preskoči. Avtor aplikacije Oscar Puig je za španski Vice dejal, da želijo z Animalearjem zadovoljiti vse potrebe lastnikov in njihovih domačih živali. "Izhajamo iz predpostavke, da nam je lastnikom hišnih ljubljenčkov všeč deliti vsebine, povezane z njimi, in da se raje družimo z ljudi, ki imajo prav tako kot mi radi živali. Tako se je tudi rodila ideja za aplikacijo," je povedal Puig.

Lastniki živali se raje družijo z ljubitelji živali

V podjetju, ki je razvilo aplikacijo, so pred vstopom na trg naredili raziskavo, ki je potrdila smotrnost njihove ideje. Ugotovili so, da je 79 odstotkov vseh objav lastnikov hišnih ljubljenčkov na družbenih omrežjih povezanih prav z njihovimi živalskimi prijatelji. Prav tako to velja za 18 odstotkov vseh deljenih fotografij in video posnetkov. Ključna pa je bila ugotovitev, da kar 96 odstotkov lastnikov hišnih ljubljenčkov raje navezuje stike z ljudmi, ki imajo radi živali.

Postopek registracije je identičen drugim aplikacijam za iskanje partnerjev. Razlika je le v tem, da morate poleg svojih podatkov in fotografije deliti tudi podatke o vašem štirinožcu. Aplikacija zaenkrat še ni dostopna v Sloveniji.

pes, kuža, parček, ljubezen | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.