To je najbolj fotogeničen maček na svetu

Foto: Profimedia Mačja tačka
Spoznajte mačka z imenom Nyankichi, ki na vseh fotografijah izgleda popolno. Poleg tega pa zna s fotoaparatom odlično koketirati in pozirati kot pravi model.
Oglej si celoten članek

Njegov talent so odkrili tudi uporabniki družbenega omrežja Instagram, kjer ima že več kot 70 tisoč sledilcev, in tuji mediji, ki so ga že označili za najbolj fotogeničnega mačka na svetu. 

Nyankichi potuje po Japonski in pozira pred bolj ali manj znanimi japonskimi znamenitostmi. Tako lahko vidimo pred gradom v Osaki, goro Fuji ali starodavnimi templji v Kjotu. Ne glede na lokacijo in vreme - naj bo sonce ali sneg - Nyankichi potrjuje svojo fotogeničnost in talent za poziranje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:11 5. Maj 2018.

    Ni najbolj znan maček, pozira pa po veliko krajih, v Sloveniji. @catLuckyCharm

  • 16:37 22. April 2018.

    ??? Maček kot eden izmed preostalih nekaj miljonov mačkov. Prav nič drugačen, prav nič bolj ali manj fotogeničen. Samo tak, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.