Vizita za živali > Novice
1967 ogledov

To je najbolj fotogeničen maček na svetu

Mačja tačka Profimedia
Spoznajte mačka z imenom Nyankichi, ki na vseh fotografijah izgleda popolno. Poleg tega pa zna s fotoaparatom odlično koketirati in pozirati kot pravi model.

Njegov talent so odkrili tudi uporabniki družbenega omrežja Instagram, kjer ima že več kot 70 tisoč sledilcev, in tuji mediji, ki so ga že označili za najbolj fotogeničnega mačka na svetu.

Nyankichi potuje po Japonski in pozira pred bolj ali manj znanimi japonskimi znamenitostmi. Tako lahko vidimo pred gradom v Osaki, goro Fuji ali starodavnimi templji v Kjotu. Ne glede na lokacijo in vreme - naj bo sonce ali sneg - Nyankichi potrjuje svojo fotogeničnost in talent za poziranje.

日本は桜が満開にゃり🌸 日本櫻花已盛開喵哩🌸

A post shared by Nyankichi Noraneko (@noraneko_nyankichi) on

ニャン吉と専属カメラマンが、行けるところまで日本を旅します! そして、各地の魅力を世界に発信します! まずは、世界遺産白川郷合掌造り集落へ!レッツゴーにゃり~ 旅費を自分たちで稼ぐので、名古屋でパトロールツアーやります! 3/31(土)にお時間のある方、ニャン吉に会ってみたい方、ご協力をお願いいたしますm(__)m 【パトロール開催日】 3/31(土) 【集合時間】 午前10時40分 【定員】 15名 【参加費】 2,000円 【パトロール場所】 名古屋市西区 詳細につきましては、参加者に直接ご連絡いたします。 ●男 ニャン吉 小雨ぐらいでは決行します。 参加をご希望される方は・・・ E-mail: tabinekonyankichi@gmail.comに、お名前、参加人数、性別、連絡先をお知らせください。 ※人数が定員に達し次第、締め切ります。ご了承願います。 皆さまのお越しをお待ちしております。にゃり😀

A post shared by Nyankichi Noraneko (@noraneko_nyankichi) on

Komentarjev 2
  • peter01 20:11 05.maj 2018.

    Ni najbolj znan maček, pozira pa po veliko krajih, v Sloveniji. @catLuckyCharm

  • Snežinko 16:37 22.april 2018.

    ??? Maček kot eden izmed preostalih nekaj miljonov mačkov. Prav nič drugačen, prav nič bolj ali manj fotogeničen. Samo tak, kakršnih je v moji bližini kar nekaj, tudi sam sem svoje čase imel kar nekaj takih (in, ja, celo lepših) mačk.