Tudi za odpravljanje strahu do živali

Foto: Osebni arhiv Bioexo
Foto: Osebni arhiv Bioexo
Ta konec tedna lahko obiščete 18. rastavo eksotičnih živali Bioexo, kjer vam bodo na voljo za vprašanja tudi številni lastniki kač, pajkov, žab ...
Oglej si celoten članek

Danes je svoja vrata odprla 18. Razstava eksotičnih živali Bioexo. Na ogled je veliko različnih vrst živali kot so kače, ptičji pajki, kuščarji, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj. “O njihovi oskrbi se boste lahko poučili v živo kar od lastnikov. Ponovno bodo razstavo popestrili vabljeni gosti, delavnice, predavanja in igralnice živali ter srečelov, pripravljamo pa tudi posebna presenečenja,” pravijo organizatorji v Društvu ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo.

Foto: Osebni arhiv Bioexo Bioexo

Poslikave obrazov

Med drugim bo jutri delavnica izdelovanja ozadja za terarije, predavali bodo o lastništvu strupenjač. Za vse, ki se bojijo omenjenih živali, v nedeljo ob 12.00 organizirajo delavnico odpravljanja strahu do živali. Na razstavi bodo tudi delavnice za otroke, poslikave obrazov otrok na plazilski način, igralnica dihurjev, igralnica podganic …

Cena vstopnice je šest evrov za odrasle, štiri evre za študente in otroke, malčki do dve leti imajo prost vstop. Družine z več kot dvema otrokoma imajo enotno ceno družinske vstopnice dvajsetih evrov. Razstava bo trajala do nedelje, odvija pa se v Ljubljani, na Oddelku za biologijo, na Večni poti 111, v prostorih velikega rastlinjaka, kjer prezimujejo sočnice in mediteranske rastline Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani. Razstava je odprta vse tri dni med 9. in 19 uro.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.