Vizita za živali > Novice
10 ogledov

Tudi za odpravljanje strahu do živali

Bioexo Osebni arhiv Bioexo
Ta konec tedna lahko obiščete 18. rastavo eksotičnih živali Bioexo, kjer vam bodo na voljo za vprašanja tudi številni lastniki kač, pajkov, žab ...

Danes je svoja vrata odprla 18. Razstava eksotičnih živali Bioexo. Na ogled je veliko različnih vrst živali kot so kače, ptičji pajki, kuščarji, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj. “O njihovi oskrbi se boste lahko poučili v živo kar od lastnikov. Ponovno bodo razstavo popestrili vabljeni gosti, delavnice, predavanja in igralnice živali ter srečelov, pripravljamo pa tudi posebna presenečenja,” pravijo organizatorji v Društvu ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo.

Bioexo | Avtor: Osebni arhiv Bioexo Osebni arhiv Bioexo

Poslikave obrazov

Med drugim bo jutri delavnica izdelovanja ozadja za terarije, predavali bodo o lastništvu strupenjač. Za vse, ki se bojijo omenjenih živali, v nedeljo ob 12.00 organizirajo delavnico odpravljanja strahu do živali. Na razstavi bodo tudi delavnice za otroke, poslikave obrazov otrok na plazilski način, igralnica dihurjev, igralnica podganic …

Cena vstopnice je šest evrov za odrasle, štiri evre za študente in otroke, malčki do dve leti imajo prost vstop. Družine z več kot dvema otrokoma imajo enotno ceno družinske vstopnice dvajsetih evrov. Razstava bo trajala do nedelje, odvija pa se v Ljubljani, na Oddelku za biologijo, na Večni poti 111, v prostorih velikega rastlinjaka, kjer prezimujejo sočnice in mediteranske rastline Botaničnega vrta Univerze v Ljubljani. Razstava je odprta vse tri dni med 9. in 19 uro.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.