Video: Policist zapeljal naravnost v jelena, ta poletel po zraku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti iz Kenton Countya v Kentuckyu so na Facebooku objavili video posnetek nenavadne prometne nesreče enega njihovih policistov. Na srečo so jo vsi udeleženci odnesli brez poškodb.
Oglej si celoten članek

Video posnetek zelo lepo prikazuje kako mora voznik reagirati, ko mu pot prekriža divjad.

"Ko je policist opazil, da se mu približuje jelen, je začel zavirati in avto usmeri stran od živali. Čeprav se mu ni uspelo izogniti trčenju, je imel ves čas nadzor nad vozilom, tudi ko se je vanj zaletel velik (kot je razvidno pa tudi gibčen in spreten) jelen, ki je prek vozila izvedel trojni aksel," so ob videoposnetku zapisali policisti policijske postaje Kenton County iz Kentuckya.  

xxx

 

Policist se v nesreči ni poškodoval, škode na avtu pa je presenetljivo malo. 

Tudi jelen jo je očitno odnesel le z nekaj praskami. Po trčenju se je hitro pobral in stekel v gozd. 

"Za vsak slučaj smo poklicali Božička in se prepričali, da jelen slučajno ni njegov. Ne bi radi namreč pristali na seznamu, kjer ima zapisane 'ta poredne'. Pojasnil nam je, da zanj delajo le severni jeleni, to pa je bil navaden jelen, čeprav se je kot kaže tudi ta naučil leteti. Še vedno pa ne vemo, ali nas bo Božiček zapisal na seznam s 'ta pridnimi," so ob video posnetku še šaljivo zapisali policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 3. December 2015.

    Ni mi jasno kaj vi tukaj vidite, saj je edina reakcija zaviranje potem ko jelen že leti po zraku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.