Vizita za živali > Novice
77 ogledov

Video: Policist zapeljal naravnost v jelena, ta poletel po zraku

jelen Žurnal24 main
Policisti iz Kenton Countya v Kentuckyu so na Facebooku objavili video posnetek nenavadne prometne nesreče enega njihovih policistov. Na srečo so jo vsi udeleženci odnesli brez poškodb.

Video posnetek zelo lepo prikazuje kako mora voznik reagirati, ko mu pot prekriža divjad.

"Ko je policist opazil, da se mu približuje jelen, je začel zavirati in avto usmeri stran od živali. Čeprav se mu ni uspelo izogniti trčenju, je imel ves čas nadzor nad vozilom, tudi ko se je vanj zaletel velik (kot je razvidno pa tudi gibčen in spreten) jelen, ki je prek vozila izvedel trojni aksel," so ob videoposnetku zapisali policisti policijske postaje Kenton County iz Kentuckya.  

Deer Collision

Over the weekend, Officer Pittaluga encountered a large deer while driving on Decoursey Pike through Visalia. The encounter was less than cordial and ended as abruptly as it began. We think this video is a pretty good training video on how to react when a four-legged furry friend attempts to abruptly cross your path. Officer Pittaluga applied his brakes and steered away from the deer in a controlled manner. Although he didn't manage to avoid the collision, he did maintain control of his vehicle throughout the entire incident, even when the large (but apparently agile and acrobatically trained) deer was performing a Triple Axel over the hood of his cruiser. Our officer was unharmed but the cruiser did sustain some damage. As for the deer, he appeared to brush off the incident before quickly running away into the woods. We did place a call to Santa just to be sure this deer didn't belong to him (we would hate to end up on the naughty list). He was quick to point out that he employs reindeer and that, although this deer did appear to fly, it was not a reindeer (we still aren't clear whether we will be making the nice list or not).

Posted by Kenton County Police Department on Tuesday, December 1, 2015

 

Policist se v nesreči ni poškodoval, škode na avtu pa je presenetljivo malo. 

Tudi jelen jo je očitno odnesel le z nekaj praskami. Po trčenju se je hitro pobral in stekel v gozd. 

"Za vsak slučaj smo poklicali Božička in se prepričali, da jelen slučajno ni njegov. Ne bi radi namreč pristali na seznamu, kjer ima zapisane 'ta poredne'. Pojasnil nam je, da zanj delajo le severni jeleni, to pa je bil navaden jelen, čeprav se je kot kaže tudi ta naučil leteti. Še vedno pa ne vemo, ali nas bo Božiček zapisal na seznam s 'ta pridnimi," so ob video posnetku še šaljivo zapisali policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Lavdan 19:56 03.december 2015.

    Ni mi jasno kaj vi tukaj vidite, saj je edina reakcija zaviranje potem ko jelen že leti po zraku.