JYSK s skandinavskim dizajnom že 10 let v Sloveniji

Foto: Jysk
Foto: Jysk
Vaše nakupe pohištva in opreme za dom lahko v Sloveniji opravljate pri priznanem prodajalcu skandinavskega pohištva JYSK že dobrih 10 let. Ob jubileju prireja JYSK zabavno karavano, v okviru katere kupcem podeljuje privlačne popuste.
Oglej si celoten članek

Leta 2008 je vstopil na slovenski trg danski prodajalec pohištva JYSK z odprtjem trgovine v Brežicah. Danes lahko kakovostno opremo za dom priznanega skandinavskega dizajna kupite v 21-ih trgovinah po vsej Sloveniji. Njihova odlična ponudba izdelkov za spanje in bivanje temelji na sodobnem in preprostem dizajnu, z nakupom pa lahko domov odnesete tudi košček Skandinavije.

Mikael Nielsen, izvršni podpredsednik JYSK Nordica, je ob 10. obletnici JYKS-a v Sloveniji izjavil: »Veseli nas, da so slovenski kupci v teh letih tako dobro sprejeli naše izdelke. Ker vidimo potencial JYSK-a v Sloveniji, poleg posodabljanja obstoječih trgovin, iščemo tudi nove lokacije za naslednje poslovalnice. Verjamemo, da so strokovne storitve ključni element, zaradi katerega se kupci vračajo k nam. Zato previdno izbiramo svoje dobavitelje in ohranjamo visoke standarde.«

Foto: Jysk

Ob 10. rojstnem dnevu lahko pridobite do 50 % popust na celoten znesek vašega naslednjega nakupa

Skupina JYSK ima danes več kot 2600 trgovin v 50 državah po vsem svetu, na teden odprejo povprečno kar dve novi trgovini. Tako je JYSK postal eden največjih prodajalcev izdelkov za spanje in bivanje v Evropi. Vsako leto prodajo približno 3,8 milijonov ležišč in več kot 10 milijonov vzglavnikov. Ponujajo seveda tudi široko paleto drugih izdelkov za dom.

Foto: Jysk

Skandinavski dizajn pohištva JYSK prinaša sodobne, enostavne in trajne izdelke

Vsi izdelki sledijo skandinavskim koreninam JYSK-a, ki se kažejo v kulturi podjetja, dizajnu, preprostosti in kakovosti izdelkov. Ta izpolnjujejo stroga pričakovanja kupcev glede trajnosti za vsakodnevno rabo. Beseda JYSK predstavlja skromnost, natančnost in poštenost - tri vrednote, ki jim v družbi vedno sledijo pri svojem poslovanju.

Ob deseti obletnici, od 23. avgusta do 2. septembra 2018, prireja JYSK v Sloveniji zabavno karavano, ki bo potekala v vseh njegovih 21 trgovinah. Obiskovalci si bodo lahko ob glasbeni spremljavi in zabavni animaciji priigrali kar do 50-odstoten popust na celoten znesek naslednjega nakupa. Vabljeni!

Foto: Jysk Poiščite novo JYSK-ovo rojstnodnevno ponudbo v trgovinah ali na JYSK.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.