Zanimivo
1191 ogledov

JYSK s skandinavskim dizajnom že 10 let v Sloveniji

Jysk
Vaše nakupe pohištva in opreme za dom lahko v Sloveniji opravljate pri priznanem prodajalcu skandinavskega pohištva JYSK že dobrih 10 let. Ob jubileju prireja JYSK zabavno karavano, v okviru katere kupcem podeljuje privlačne popuste.

Leta 2008 je vstopil na slovenski trg danski prodajalec pohištva JYSK z odprtjem trgovine v Brežicah. Danes lahko kakovostno opremo za dom priznanega skandinavskega dizajna kupite v 21-ih trgovinah po vsej Sloveniji. Njihova odlična ponudba izdelkov za spanje in bivanje temelji na sodobnem in preprostem dizajnu, z nakupom pa lahko domov odnesete tudi košček Skandinavije.

Mikael Nielsen, izvršni podpredsednik JYSK Nordica, je ob 10. obletnici JYKS-a v Sloveniji izjavil: »Veseli nas, da so slovenski kupci v teh letih tako dobro sprejeli naše izdelke. Ker vidimo potencial JYSK-a v Sloveniji, poleg posodabljanja obstoječih trgovin, iščemo tudi nove lokacije za naslednje poslovalnice. Verjamemo, da so strokovne storitve ključni element, zaradi katerega se kupci vračajo k nam. Zato previdno izbiramo svoje dobavitelje in ohranjamo visoke standarde.«

 | Avtor: Jysk Jysk

Ob 10. rojstnem dnevu lahko pridobite do 50 % popust na celoten znesek vašega naslednjega nakupa

Skupina JYSK ima danes več kot 2600 trgovin v 50 državah po vsem svetu, na teden odprejo povprečno kar dve novi trgovini. Tako je JYSK postal eden največjih prodajalcev izdelkov za spanje in bivanje v Evropi. Vsako leto prodajo približno 3,8 milijonov ležišč in več kot 10 milijonov vzglavnikov. Ponujajo seveda tudi široko paleto drugih izdelkov za dom.

 | Avtor: Jysk Jysk

Skandinavski dizajn pohištva JYSK prinaša sodobne, enostavne in trajne izdelke

Vsi izdelki sledijo skandinavskim koreninam JYSK-a, ki se kažejo v kulturi podjetja, dizajnu, preprostosti in kakovosti izdelkov. Ta izpolnjujejo stroga pričakovanja kupcev glede trajnosti za vsakodnevno rabo. Beseda JYSK predstavlja skromnost, natančnost in poštenost - tri vrednote, ki jim v družbi vedno sledijo pri svojem poslovanju.

Ob deseti obletnici, od 23. avgusta do 2. septembra 2018, prireja JYSK v Sloveniji zabavno karavano, ki bo potekala v vseh njegovih 21 trgovinah. Obiskovalci si bodo lahko ob glasbeni spremljavi in zabavni animaciji priigrali kar do 50-odstoten popust na celoten znesek naslednjega nakupa. Vabljeni!

 | Avtor: Jysk Jysk
Poiščite novo JYSK-ovo rojstnodnevno ponudbo v trgovinah ali na JYSK.si