Posladkaj dan najdražjim

Foto: čokoladnica Lucifer
Foto: čokoladnica Lucifer
V sodelovanju z butično velenjsko čokoladnico Lucifer organiziramo družbeno odgovorno akcijo in s čokoladnim pismom ter spodbudnimi besedami vsak dan 10 nagrajencem in njihovim najdražjim sladkamo dneve v izolaciji!
Oglej si celoten članek

Življenje je praznik, pa čeprav nekaj časa ne bomo skupaj pihali rojstnodnevnih svečk in podarjali objemov. Zato smo se odločili, da v sodelovanju z butično velenjsko čokoladnico Lucifer organiziramo družbeno odgovorno akcijo in s čokoladnim pismom ter spodbudnimi besedami posladkamo dneve v izolaciji starejšim in osamljenim, ki jim je v teh trenutkih najtežje. Vsak dan bomo izžrebali 10 nagrajencev in njihovim najdražjim posladkali dan.

Foto: čokoladnica Lucifer Čokoladnica Lucifer Pošiljam ti veselje

Čeprav se je družabno življenje povsem zaustavilo, vsak dan nekdo od naših najdražjih, prijateljev in sodelavcev slavi kakšen osebni praznik v osami svojega doma. Spomnimo se nanje in jim polepšajmo dneve v izolaciji. Posladkajmo jim dan s čokoladnim pismom in spodbudnimi besedami.

Ekipa čokoladnice Lucifer bo brezplačno pomagala napisati vsa vaša sladka voščila v čokoladnih pismih in ostalih čokoladnih darilih, tako da ni ovir, da ne bi posladkali dneva svojim najdražjim, ki jih v teh dneh pogrešate, in tistim, ki praznujejo.

Naj bo igra še slajša

Dober način, kako z družino vsaj za nekaj trenutkov odmisliti težko situacijo, je zaposlitev možganov z družabnimi igrami. Se še spomnite igre spomin? Z Luciferjevim čokoladnim spominom boste razveselili in na koncu igre še posladkali vso družino. Le čokoladne ovitke shranite, da se boste lahko igrali tudi, ko snedete čokoladne figurice ;)

Foto: čokoladnica Lucifer Čokoladnica Lucifer

Za starše z majhnimi otroki, ki so te dni še posebej obremenjeni, predlagamo čokoladno prvo pomoč - čokoladno tablico iz vrhunske mlečne čokolade (38 %), ki je več kot le čokolada, saj v notranjosti skriva pobarvanko in pravljico Mojca Pokrajculja ali Rdeča kapica, ki jo otroci lahko pobarvajo in nato zložijo v čisto pravo knjižico ter se seveda nagradijo s koščkom slastne čokolade ali pravljico za lahko noč.

Čokoladnica Lucifer

Ker trenutno ne moremo z otroki v gledališče, si lahko z malo domišljije pričaramo lutkovno gledališče kar doma. Čokoladne lizike v podobi srčkov, rožic, metuljev, nilskih konjev, opic, levov, pujskov in slončkov lahko s kančkom otroške domišljije in staro kartonsko škatlo, spremenjeno v lutkovno gledališče, postanejo sladke lutke, ki vsak družinski večer posladkajo z novo pravljico.

Čokoladnica Lucifer #ostanidoma in se založi s čokolado ;)

V želji, da bi ostali zdravi, kar je sedaj najpomembneje, in da vam ne bo treba stati v vrstah pred trgovinami, so v čokoladnici Lucifer pripravili številne ugodnosti pri spletnem nakupovanju. Poštnina pri vsakem spletnem nakupu je brezplačna, dostava poteka na varna mesta, vsak spletni nakup nad 10 eur pa nagradijo s Čoko granolo CIMET. Še več spletnih ugodnosti pa prejmete, če se včlanite v Luciferjev klub ČokoRada.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.