Zanimivo
2485 ogledov

Posladkaj dan najdražjim

Lucifer čokoladnica Lucifer
V sodelovanju z butično velenjsko čokoladnico Lucifer organiziramo družbeno odgovorno akcijo in s čokoladnim pismom ter spodbudnimi besedami vsak dan 10 nagrajencem in njihovim najdražjim sladkamo dneve v izolaciji!

Življenje je praznik, pa čeprav nekaj časa ne bomo skupaj pihali rojstnodnevnih svečk in podarjali objemov. Zato smo se odločili, da v sodelovanju z butično velenjsko čokoladnico Lucifer organiziramo družbeno odgovorno akcijo in s čokoladnim pismom ter spodbudnimi besedami posladkamo dneve v izolaciji starejšim in osamljenim, ki jim je v teh trenutkih najtežje. Vsak dan bomo izžrebali 10 nagrajencev in njihovim najdražjim posladkali dan.

Čokoladnica Lucifer | Avtor: čokoladnica Lucifer čokoladnica Lucifer
Pošiljam ti veselje

Čeprav se je družabno življenje povsem zaustavilo, vsak dan nekdo od naših najdražjih, prijateljev in sodelavcev slavi kakšen osebni praznik v osami svojega doma. Spomnimo se nanje in jim polepšajmo dneve v izolaciji. Posladkajmo jim dan s čokoladnim pismom in spodbudnimi besedami.

Ekipa čokoladnice Lucifer bo brezplačno pomagala napisati vsa vaša sladka voščila v čokoladnih pismih in ostalih čokoladnih darilih, tako da ni ovir, da ne bi posladkali dneva svojim najdražjim, ki jih v teh dneh pogrešate, in tistim, ki praznujejo.

Naj bo igra še slajša

Dober način, kako z družino vsaj za nekaj trenutkov odmisliti težko situacijo, je zaposlitev možganov z družabnimi igrami. Se še spomnite igre spomin? Z Luciferjevim čokoladnim spominom boste razveselili in na koncu igre še posladkali vso družino. Le čokoladne ovitke shranite, da se boste lahko igrali tudi, ko snedete čokoladne figurice ;)

Čokoladnica Lucifer | Avtor: čokoladnica Lucifer čokoladnica Lucifer

Za starše z majhnimi otroki, ki so te dni še posebej obremenjeni, predlagamo čokoladno prvo pomoč - čokoladno tablico iz vrhunske mlečne čokolade (38 %), ki je več kot le čokolada, saj v notranjosti skriva pobarvanko in pravljico Mojca Pokrajculja ali Rdeča kapica, ki jo otroci lahko pobarvajo in nato zložijo v čisto pravo knjižico ter se seveda nagradijo s koščkom slastne čokolade ali pravljico za lahko noč.

 | Avtor:

Ker trenutno ne moremo z otroki v gledališče, si lahko z malo domišljije pričaramo lutkovno gledališče kar doma. Čokoladne lizike v podobi srčkov, rožic, metuljev, nilskih konjev, opic, levov, pujskov in slončkov lahko s kančkom otroške domišljije in staro kartonsko škatlo, spremenjeno v lutkovno gledališče, postanejo sladke lutke, ki vsak družinski večer posladkajo z novo pravljico.

 | Avtor:
#ostanidoma in se založi s čokolado ;)

V želji, da bi ostali zdravi, kar je sedaj najpomembneje, in da vam ne bo treba stati v vrstah pred trgovinami, so v čokoladnici Lucifer pripravili številne ugodnosti pri spletnem nakupovanju. Poštnina pri vsakem spletnem nakupu je brezplačna, dostava poteka na varna mesta, vsak spletni nakup nad 10 eur pa nagradijo s Čoko granolo CIMET. Še več spletnih ugodnosti pa prejmete, če se včlanite v Luciferjev klub ČokoRada.