Tudi velikonočni zajček uporablja zaščitno opremo

Foto: Čokoladnica Cukrček
Foto: Čokoladnica Cukrček
Bližajo se velikonočni prazniki, ko otroke tradicionalno obišče velikonočni zajček. Ker pa ne želi po nepotrebnem razširjati koronavirusa, se je kot odgovoren državljan odločil za uporabo zaščitne opreme.
Oglej si celoten članek

Foto: Čokoladnica Cukrček Cukrček Ker je v trenutni situaciji potrebno poskrbeti tudi za smeh in dobro voljo, so se v Čokoladnici Cukrček odločili, da bodo strankam na zabaven način posladkali veliko noč. Zato so pripravili Korona velikonočnega zajčka, ki med razdeljevanjem pirhov pridno nosi zaščitno masko. 

Da boste tudi vi in vaši otroci uživali v velikonočnih dobrotah, lahko svoje zaloge čokolade osvežite kar prek spleta. Velikonočni zajček vam bo nato čokolado dostavil kar na dom. Tako boste lahko, tako kot on, poskrbeli za svoje zdravje in zdravje vaših bližnjih. 

 

Ob naročilu s kodo VELIKANOC bo dostava vašega nakupa nad 10 evrov brezplačna.

Oglejte si tudi preostalo čokoladno ponudbo Čokoladnice Cukrček, saj boste zagotovo našli nekaj, ob čemer se vam bodo pocedile sline. Uživajte v velikonočnih praznikih, kljub temu, da jih preživljate doma v najožjem krogu.

V Čokoladnici Cukrček si lahko tudi v živo ogledate izdelavo in pripravo zajčkov in ostale velikonočne ponudbe v korona različici. Seveda boste to storili primerno opremljeni   z rokavicami in maskami. Pohitite z naročilom, saj so zaloge omejene.

Foto: Čokoladnica Cukrček Cukrček

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.