Zanimivo
1475 ogledov

Tudi velikonočni zajček uporablja zaščitno opremo

Cukrček Čokoladnica Cukrček
Bližajo se velikonočni prazniki, ko otroke tradicionalno obišče velikonočni zajček. Ker pa ne želi po nepotrebnem razširjati koronavirusa, se je kot odgovoren državljan odločil za uporabo zaščitne opreme.

Cukrček | Avtor: Čokoladnica Cukrček Čokoladnica Cukrček
Ker je v trenutni situaciji potrebno poskrbeti tudi za smeh in dobro voljo, so se v Čokoladnici Cukrček odločili, da bodo strankam na zabaven način posladkali veliko noč. Zato so pripravili Korona velikonočnega zajčka, ki med razdeljevanjem pirhov pridno nosi zaščitno masko. 

Da boste tudi vi in vaši otroci uživali v velikonočnih dobrotah, lahko svoje zaloge čokolade osvežite kar prek spleta. Velikonočni zajček vam bo nato čokolado dostavil kar na dom. Tako boste lahko, tako kot on, poskrbeli za svoje zdravje in zdravje vaših bližnjih. 

 

Ob naročilu s kodo VELIKANOC bo dostava vašega nakupa nad 10 evrov brezplačna.

Oglejte si tudi preostalo čokoladno ponudbo Čokoladnice Cukrček, saj boste zagotovo našli nekaj, ob čemer se vam bodo pocedile sline. Uživajte v velikonočnih praznikih, kljub temu, da jih preživljate doma v najožjem krogu.

V Čokoladnici Cukrček si lahko tudi v živo ogledate izdelavo in pripravo zajčkov in ostale velikonočne ponudbe v korona različici. Seveda boste to storili primerno opremljeni   z rokavicami in maskami. Pohitite z naročilom, saj so zaloge omejene.

Cukrček | Avtor: Čokoladnica Cukrček Čokoladnica Cukrček