V petek se pripravite na NOČNO NAKUPOVANJE!

Nočno nakupovanje v ljubljanskem Cityparku, celjskem Citycentru in mariborskem Europarku bo popestrilo sivino jesenskih dni. Obiskovalce bodo v petek, 16. novembra 2018, od 20. ure do 24. ure razveselili super popusti v trgovinah in lokalih.
Oglej si celoten članek

Poleg popustov, tudi na nove kolekcije, se obeta izvrstna priložnost za druženje, v Cityparku bo za dobro vzdušje z glasbenimi ritmi poskrbel DJ Pero. V Citycentru Celje boste uživali v Štajerskih mladih vinih, kulinariki in glasbi! V času nočnega nakupovanja bodo akcije pripravili tudi gostinski lokali, mnogi bodo ponudili akcijo 1+1 gratis.

Za vse tiste modne navdušence, ki jih pesti pomanjkanje časa, so na Cityparkovih družbenih omrežjih začeli tudi z akcijo Vi iščete, mi najdemo. Tako lahko Cityparkovim modnih svetovalcem zaupate, kateri poseben modni kos iščete, in potrudili se bodo, da v več kot 120 Cityparkovih trgovinah najdejo zaželeni kos za vas. Več na Cityparkovem Facebooku in Instagramu.

V nagradni igri, ki jo prirejajo vsi trije nakupovalni centri skupaj, pa bodo srečnežem, ki bodo stopili skozi "vrata sreče", povrnjeni stroški nakupov. Svojo srečo boste lahko preizkusili v nagradni igri, kjer bodo podarili darilne bone Desetak s skupni vrednosti 1.500 €!

Pobrskajte med policami prodajaln in si privoščite, kar vam srce poželi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.