Zanimivo
288 ogledov

V petek se pripravite na NOČNO NAKUPOVANJE!

Nočno nakupovanje v ljubljanskem Cityparku, celjskem Citycentru in mariborskem Europarku bo popestrilo sivino jesenskih dni. Obiskovalce bodo v petek, 16. novembra 2018, od 20. ure do 24. ure razveselili super popusti v trgovinah in lokalih.

Poleg popustov, tudi na nove kolekcije, se obeta izvrstna priložnost za druženje, v Cityparku bo za dobro vzdušje z glasbenimi ritmi poskrbel DJ Pero. V Citycentru Celje boste uživali v Štajerskih mladih vinih, kulinariki in glasbi! V času nočnega nakupovanja bodo akcije pripravili tudi gostinski lokali, mnogi bodo ponudili akcijo 1+1 gratis.

Za vse tiste modne navdušence, ki jih pesti pomanjkanje časa, so na Cityparkovih družbenih omrežjih začeli tudi z akcijo Vi iščete, mi najdemo. Tako lahko Cityparkovim modnih svetovalcem zaupate, kateri poseben modni kos iščete, in potrudili se bodo, da v več kot 120 Cityparkovih trgovinah najdejo zaželeni kos za vas. Več na Cityparkovem Facebooku in Instagramu.

V nagradni igri, ki jo prirejajo vsi trije nakupovalni centri skupaj, pa bodo srečnežem, ki bodo stopili skozi "vrata sreče", povrnjeni stroški nakupov. Svojo srečo boste lahko preizkusili v nagradni igri, kjer bodo podarili darilne bone Desetak s skupni vrednosti 1.500 €!

Pobrskajte med policami prodajaln in si privoščite, kar vam srce poželi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.