Medicinski zapisi nakazujejo, da je imel Hitler težave z genitalijami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nacistični voditelj je morda trpel zaradi boleče zdravstvene težave, ki je vplivala na njegovo spolno življenje ter povečala njegov bes.
Oglej si celoten članek

Hitlerjeve zdravstvene kartoteke iz leta 1923 nakazujejo, da je imel na desni strani kriptorhizem. To pomeni, da ni imel spuščenega testisa, piše The Sun. Dokumenti so iz časa, ko je bil Adolf Hitler aretiran.

Podrobnejše evidence pa nakazujejo, da so bile njegove genitalije najbrž bolj prizadete, kot so sprva domnevali.

Tudi hipospadija 

Foto: Žurnal24 Adolf Hitler in Eva Braun za jedilno mizo Novi podatki opisani tudi v knjigi zgodovinarjev Emme Craigie in Jonathana Maya "Hitlerjev zadnji dan: minuta za minuto", kažejo, da je imel nacistični voditelj motnjo imenovano hipospadija. Gre za prirojeno okvaro, pri kateri se izvodilo sečnice ne razvije na konici penisa, včasih manjka del kožice penisa, penis je lahko ukrivljen navzdol. Zaradi tega bi lahko Hitler imel celo "mikro penis", so zapisali.

Luknjico za uriniranje imajo osebe s hipospadijo pogosto tik pod glavico penisa. So pa tudi veliko hujši primeri, ko se sečovod zaključi že pri korenu penisa, v takih primerih so danes potrebne operacije.

Znano je, da se je Hitler izogibal situacijam, kjer bi ga lahko drugi ljudje videli golega, v svojem življenju pa ni imel otrok. Nacistični arhitekt Albert Speer, ki je bil odgovoren za oblikovanje številnih zgradb za Hitlerja, je nekoč dejal, da je bila odsotnost libida pri Hitlerju med vojno zelo opazna. Dejal je, da ga ne bi mogel opisati kot spolno normalnega v svojih odnosih do žensk.  

Nekatere govorice nakazujejo, da ni imel prirojene bolezni in da je v prvi svetovni vojni v njegove genitalije priletel vroč kos šrapnela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:45 23. Februar 2016.

    Gorje poražencu, kajti njega, si lahko privošči vsak slabič. Le pomislite, kaj vse bi se pisalo in govorilo o zmagovalcih, …

  • 23:46 22. Februar 2016.

    Socialno naravnan? Saj je zahteval avto za 1000 RM, Volkswagen, da bo dostopen vsakemu delavcu, gradil je delavske domove, v …

  • Levičar že ni mogel bit ker levičar je po osnovi socialno naravnan, manjšinjsko vključujoč in nenapadalen. On je pa kontra …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.