Zdravje > Aktualno
187 ogledov

Medicinski zapisi nakazujejo, da je imel Hitler težave z genitalijami

Tudi Hitler bo dobil svojo voščeno lutko. Žurnal24 main
Nacistični voditelj je morda trpel zaradi boleče zdravstvene težave, ki je vplivala na njegovo spolno življenje ter povečala njegov bes.

Hitlerjeve zdravstvene kartoteke iz leta 1923 nakazujejo, da je imel na desni strani kriptorhizem. To pomeni, da ni imel spuščenega testisa, piše The Sun. Dokumenti so iz časa, ko je bil Adolf Hitler aretiran.

Podrobnejše evidence pa nakazujejo, da so bile njegove genitalije najbrž bolj prizadete, kot so sprva domnevali.

Tudi hipospadija 

Adolf Hitler in Eva Braun za jedilno mizo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Novi podatki opisani tudi v knjigi zgodovinarjev Emme Craigie in Jonathana Maya "Hitlerjev zadnji dan: minuta za minuto", kažejo, da je imel nacistični voditelj motnjo imenovano hipospadija. Gre za prirojeno okvaro, pri kateri se izvodilo sečnice ne razvije na konici penisa, včasih manjka del kožice penisa, penis je lahko ukrivljen navzdol. Zaradi tega bi lahko Hitler imel celo "mikro penis", so zapisali.

Luknjico za uriniranje imajo osebe s hipospadijo pogosto tik pod glavico penisa. So pa tudi veliko hujši primeri, ko se sečovod zaključi že pri korenu penisa, v takih primerih so danes potrebne operacije.

Znano je, da se je Hitler izogibal situacijam, kjer bi ga lahko drugi ljudje videli golega, v svojem življenju pa ni imel otrok. Nacistični arhitekt Albert Speer, ki je bil odgovoren za oblikovanje številnih zgradb za Hitlerja, je nekoč dejal, da je bila odsotnost libida pri Hitlerju med vojno zelo opazna. Dejal je, da ga ne bi mogel opisati kot spolno normalnega v svojih odnosih do žensk.  

Nekatere govorice nakazujejo, da ni imel prirojene bolezni in da je v prvi svetovni vojni v njegove genitalije priletel vroč kos šrapnela.

Komentarjev 10
  • dhoo 09:45 23.februar 2016.

    Gorje poražencu, kajti njega, si lahko privošči vsak slabič. Le pomislite, kaj vse bi se pisalo in govorilo o zmagovalcih, če bi le ti bili poraženi.

  • sprehajalec 23:46 22.februar 2016.

    Socialno naravnan? Saj je zahteval avto za 1000 RM, Volkswagen, da bo dostopen vsakemu delavcu, gradil je delavske domove, v znanem Gorenjskem mestu se nemškim blokom še danes reče pankrtgase. Bil je veliko bolj socialno naravnan, kot naprimer Boris Kidrič. ...prikaži več Nenapadalen, kot znani levičarji Visarionovič Stalin, pa Kim Il Sung? SDS so desničarji, navedi en dokaz iz zgodovine, da so desničarji agresivni, dominantni in nepopustljivi?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:39 22.februar 2016.

    Levičar že ni mogel bit ker levičar je po osnovi socialno naravnan, manjšinjsko vključujoč in nenapadalen. On je pa kontra vsemu temu. Prej je podoben raznim vztrajnikom SDS klana ki so agresivni, dominantni in nepopustljivi.