Na Onkološkem inštitutu omejili obiske

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na obisk se odpravite popolnoma zdravi, brez znakov okužbe dihal.
Oglej si celoten članek

Zaradi naraščanja okužb dihal in števila obolelih za gripo so obiske omejili tudi na Onkološkem inštitutu Ljubljana. Na navadnem oddelku je obisk omejen na enega zdravega obiskovalca na 30 minut, na oddelku za intenzivno terapijo pa na 15 minut. Obiskovalcem priporočajo obisk le, če so popolnoma zdravi in brez znakov akutne okužbe dihal.

Ste vedeli? Kako vemo, ali imamo prehlad ali gripo?

Na Onkološkem inštitutu obiskovalcem priporočajo še, da si pred vstopom v bolniško sobo in po odhodu iz bolnišnice razkužijo roke in upoštevajo higieno kašljanja in kihanja v zaprtih javnih prostorih.

Zaradi širjenja akutnih prehladnih obolenj in gripe so se sicer za omejitev ali prepoved obiskov odločili tudi v drugih bolnišnicah in porodnišnicah po državi.

Diagnoza gripa Diagnoza gripa: Odpirajo posebni oddelek za epidemije Zdravje Zaradi gripe omejili obiske

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.