Novi podatki o okužbah z novim koronavirusom

Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Število aktivnih primerov v Sloveniji še kar narašča.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so v Sloveniji ob 706 opravljenih testih potrdili 25 novih okužb z virusom Sars-CoV-2. Število aktivnih primerov se je s tem povečalo na 525. 

Zaradi bolezni covid-19 se v bolnišnicah zdravi 26 bolnikov, od tega štirje na oddelku za intenzivno nego - eden več kot včeraj.

Največ novih okužb v Ljubljani in Mariboru

V Ljubljani so potrdili tri nove okužbe, prav tako v Mariboru. Dve okužbi so potrdili v Novem mestu in po eno v Celju, Rogaški Slatini, Brežicah, Slovenski Bistrici, Tržiču, Velenju, Črnomlju, Naklem, Pesnici, Beltincih, Dornavi, Gorišnici, Ivančni gorici, Strašah in Tišini. Dve okužbi sta zabeleženi pod kategorijo tujina. 

Koronavirus Zaradi okužb s covid-19 v karanteni novi razredi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:37 7. September 2020.

    mene pa nekaj zanima nijz in mediji: kje je logika karantene in zamejitve pirjenja virusa kot jo izvajate sedaj... torej …

  • 10:55 7. September 2020.

    bralce*

  • 10:55 7. September 2020.

    OK! Razumem, da iščete klike, da vsakodnevno iščete brakce. Ampak g. ZALAZNIK, vam ni nič mar za nas, bralce? Zakaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.