Če ste v Rutarju kupili ta izdelek, ga vrnite, sproži lahko alergijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Visoka migracija niklja..
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS obvešča o odpoklicu izdelka, ki ga je ( je bilo) mogoče kupiti tudi pri nas. Pri izdelku Večnamenske klešče je bila ugotovljena previsoka specifična migracija niklja, zato izdelek predstavlja tveganje za zdravje. Sicer je nikelj pogost povzročitelj alergij, zato je v nekaterih izdelkih prepovedana ali omejena njegova uporaba.

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS

Podatki o izdelku: 

  • Izdelek: Večnamenske klešče
  • Lot: LOT002706000
  • Dobavitelj: Metaltex Deutschland GmbH, Nemčija
  • Prodajalec: Rutar marketing d.o.o., Premrlova ulica 14, Ljubljana

Prodajalec izdelka v Sloveniji, podjetje Rutar marketing d.o.o., izvaja prostovoljni umik/odpoklic izdelka. Izdelek je bil stalni ponudbi v poslovalnicah Rutar in Dipo po Sloveniji. "Potrošnikom, ki so omenjeni izdelek kupili na inšpektoratu svetujejo, naj ga ne uporabljajo in naj ga zavržejo ali vrnejo prodajalcu," dodajajo. 

Zdravje Pozor, novi odpoklic prehranskih izdelkov

Odpoklic izdelka Zaradi prisotnosti bakterije odpoklicali izdelek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.