Zdravje > Aktualno
2442 ogledov

Če ste v Rutarju kupili ta izdelek, ga vrnite, sproži lahko alergijo

Rutar Žurnal24 main
Visoka migracija niklja..

Zdravstveni inšpektorat RS obvešča o odpoklicu izdelka, ki ga je ( je bilo) mogoče kupiti tudi pri nas. Pri izdelku Večnamenske klešče je bila ugotovljena previsoka specifična migracija niklja, zato izdelek predstavlja tveganje za zdravje. Sicer je nikelj pogost povzročitelj alergij, zato je v nekaterih izdelkih prepovedana ali omejena njegova uporaba.

 | Avtor: Zdravstveni inšpektorat RS Zdravstveni inšpektorat RS

Podatki o izdelku:

  • Izdelek: Večnamenske klešče
  • Lot: LOT002706000
  • Dobavitelj: Metaltex Deutschland GmbH, Nemčija
  • Prodajalec: Rutar marketing d.o.o., Premrlova ulica 14, Ljubljana

Prodajalec izdelka v Sloveniji, podjetje Rutar marketing d.o.o., izvaja prostovoljni umik/odpoklic izdelka. Izdelek je bil stalni ponudbi v poslovalnicah Rutar in Dipo po Sloveniji. " Potrošnikom, ki so omenjeni izdelek kupili na inšpektoratu svetujejo, naj ga ne uporabljajo in naj ga zavržejo ali vrnejo prodajalcu," dodajajo.

Nakupovanje Zdravje Pozor, novi odpoklic prehranskih izdelkov trgovina oddelek z zamrznjeno hrana hladilniki Odpoklic izdelka Zdravje Zaradi prisotnosti bakterije odpoklicali izdelek
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.