Sedemletnik umrl zaradi vnetja ušes

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
“Mali Francesco, ki je zaradi okužbe ušes v bolnišnici Salesi di Ancona od 24. maja, je klinično mrtev,” poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.
Oglej si celoten članek

Dečka sta starša ob vnetju ušes zdravila s homeopatskimi zdravili in ne z antibiotiki.

Bila sta namreč močna zagovornika homeopatskih zdravil, zato sta zdravljenje vnetja ušes prepustila homeopatu iz Pesara. Zdravnik homeopatije Massimiliano Macozzi je bil dečkov zdravnik že tri leta in ga ni nikoli zdravil z antibiotiki.

Deček je zbolel za vnetjem ušes pred dvema tednoma. V tem času ga je na domu obiskal Mecossi in predlagal zdravljenje s homeopatskimi zdravili. Starša otrokove pediatrinje nista obiskala.

Padel je v nezavest 

Francescu se je stanje slabšalo, bil je vse šibkejši, imel je tudi povišano telesno temperaturo, ki je prihajala in odhajala. V noči na 23. maj pa je izgubil zavest, zato sta ga starša odpeljala v bolnišnico, kjer so odkrili hude poškodbe možganov. Nemudoma so ga začeli zdraviti z antibiotiki, bila je potrebna tudi operacija, a mu niso mogli več pomagati. Zdravniki so danes potrdili njegovo smrt. 

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • mph
    08:05 28. Maj 2017.

    Verjetno bi bilo najbolje, da kar opustimo vsa cepljenja po svetu in vpeljemo homeopatijo. :-) Prehitro vse sklepaš jasno in …

  • mph
    08:02 28. Maj 2017.

    Youtube, "James Randi homeopathy". Bo vse jasno. Ampak kaj hočemo, ljudje bodo še naprej romali v Medjugorje, v Lurd, ... …

  • mph
    07:59 28. Maj 2017.

    Dve prijateljici vsi navdušeni, 15 let nazaj cca, morda manj, kako oh in sploh jima pomaga, sodelavec za otroka, navdušenost …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.