Zdravje /zdravje/aktualno
176 ogledov

Sedemletnik umrl zaradi vnetja ušes

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 07:59 28.maj 2017.

    Dve prijateljici vsi navdušeni, 15 let nazaj cca, morda manj, kako oh in sploh jima pomaga, sodelavec za otroka, navdušenost popolna, sorodniki za psa in mačko homeopatijo .... pa še je primerov, ... ko smo se z večino spet videli ...prikaži več čez čas so jasno ugotovili, da je bila samo njihova želja v ozadju, jasno ni delovalo in so nehali metat denar stran.Homeopatija pač deluje kot sveta voda iz Lurda in kot molitvice. Kjer tisto "prime" bo prijela tudi homeopatija. :-)

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 21:57 27.maj 2017.

    Vnetij nimam več, kljub večkratnim 100% pogojem (prej ob vsakem smrkanju vnetje, zdaj ob nobenem smrkanju ni vnetja).To so moje izkušnje.Kar pa se članka tiče - blamiranje homeopatije. Ni vsak homeopat dober, enako kot ni vsak zdravnik dober.

  • Waltter 00:51 28.maj 2017.

    NIKOLI ne pozabi zaporedja tvojega primera NIKOLI:- šla si skozi medicinske postopke- šele nato si se odločila za alternativoNIKOLI ne veš kakšen bi bil rezultat če bi bilo obratno. Če stvar ne pomaga ozr. je slabše ne ...prikaži več čakaš in se klanjaš ampak poiščeš drugo rešitev. Ti si jo ona dva je nista in to je razlika.

  • endrug 01:00 28.maj 2017.

    Homeopatija deluje! Ni pa čudež. Razredčitve niso neskončne, ampak mikromolarne. Receptorji potebujejo tudi fentomolarne koncentracije ligandov. Poizkusi enkrat z arniko pri različnih poškodbah. Oteklina izgine, oz. se zelo zmanjša. Bolje kot vsak led. Rane se hitreje zacelijo. Ne smeš pa ...prikaži več je uporabljati več kot en teden. In če je kost zlomljena, nobeno homeopatsko zdravljenje ne pomaga.

  • mph 08:02 28.maj 2017.

    Youtube, "James Randi homeopathy". Bo vse jasno. Ampak kaj hočemo, ljudje bodo še naprej romali v Medjugorje, v Lurd, ... pač taka je človeška narava.

  • mph 19:52 27.maj 2017.

    Katastrofa, hujše kaznovana, kot sta že z izgubo otroka, pa ne moreta bit. Norija totalna, homeopatija NE DELUJE, preprosto dejstvo, ni teorije na svetu, da boš žličko neke snovi raztopil v Atlantskem oceanu in pričakoval, da potem pitje kapljic iz ...prikaži več ocena deluje. Noro. Pa, če je efekt prešibek, pa še zraven zmešaš Indijski ocean. To, da je nekdo prepričan, da dela prav, žal ne spremeni končnega rezultata. Verjamem v altenativo, homeopatija pa je DOKAZAN LARIFARI. Dajte se malo izborazit, pa si na youtubeu vtipkajte James Randi homeopathy, pa vam bo moralo bit jasno, če imate količkaj možganov.

  • mph 07:56 28.maj 2017.

    Naredi si uslugo in puslušaj dosti pametnejše od mene, ko so razbili ta mit neštetokrat na youtubeu. "James Randi homeopathy" pa ti mora enostavno bit vse jasno. In, mimogrede, preden sem šel sploh brat kaj je temelj homeopatije, sem probal ...prikaži več s tremi zelo znanimi vsaj takrat homeopati za razne z alergijami predvse, poškodbo, ... kot bedak sem se šele počutil, ko sem šel brat kako deluje, kaj je temelj. Ja, je "delovalo" par dni, dokler nisem se potem spomnil, da je "delovalo" občasno tudi samo po sebi, ampak, ko z željo pričakuješ, da bo prijelo. Ok, tudi placebo lahko pomaga, to je znano, deluje pa na psihični bazi. Zgrozi pa me taka neumnost, kjer jasno nobena psiha ali amulet okoli vratu ne bo pomagal pri resni zadevi.

  • mph 08:05 28.maj 2017.

    Verjetno bi bilo najbolje, da kar opustimo vsa cepljenja po svetu in vpeljemo homeopatijo. :-) Prehitro vse sklepaš jasno in ko hočeš nekaj verjet vidiš tudi tisto, kar ne obstaja. Kot verniki, namreč homeopatija je izključno vrsta religije, deluje pa ...prikaži veča na istih identičnih principih. Takrat, ko niso antibiotiki prijeli, ne bi v nobenem primeru niti homeopatija. Bakterije so namreč vse poslušale starega dobrega Jamesa Randija na youtubeu. S to tvojo filozofijo so probali tudi starši tega bogega otroka. Seveda lahko tudi uradna medicina odpove, žal, ni vsemogočnih zdravil, vendar je to nekaj drugega. In poznam kar nekaj podobnih primerov tvojemu, ... pa so čez čas izginili sami po sebi, tudi brez homeopatije.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 21:55 27.maj 2017.

    Naša izkušnja. Otrok star 2 leti, 7 dni nihajoča vročina (zvečer več, zjutraj nič). Šli k zdravniku, je dobil antibiotike (pediater ni pregledal brisa otroku), na virusni infekt ušesa. Posledica - premagovanje hudih težav (vročina in bolečine v ušesu so ...prikaži več bile še najmanj) še 3 tedne po zaužitju antibiotika. 3 mesece kasneje pri drugem zdravniku smo izvedeli, da dejansko večina zdravnikov predpisuje antibiotike na blef pri vnetjih ušes, čeprav je 90% vnetij virusnih. Z antibiotiki poslabšamo zadeve, če je vnetje virusno.Pol leta kasneje - otrok si je nekaj zatlačil v uho, potrebna kratka narkoza. Zdravnik je opozoril, da je stranski učinek narkoze lahko tudi odpoved srca, in sva kot starša morala podpisati, da se s tem strinjava.Eno leto kasneje in 10 ušesnih vnetij kasneje - s homeopatijo smo rešili kronična vnetja ušes. Homeopatinja je zelo izkušena, direktno je dala zdravilo proti cepivu (katero je povzročalo vnetja). Vnetij nimamo več kljub večkratnim 100% pogo

  • endrug 00:54 28.maj 2017.

    Homeopatija deluje na simptome. Pri marsikateri bolezni zelo pomaga, ne pa vedno. In če bi bili zdravniki zdraviti tudi homeopatsko (na lastno željo, tako kot v Nemčiji), bi bilo veliko manj problemov. Tako z zdravili, kot tudi kdaj prekiniti homeopatsko ...prikaži več zdravljenje. Pri nas je sicer bolj udomačeno zdravljenje s čajčki, gre pa za iste učinkovine.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.