Tokrat se je preko videa javil Krisov zdravnik

Foto: Facebook
Foto: Facebook
O Krisovem zdravju je spregovoril njegov zdravnik Perry B. Shieh.
Oglej si celoten članek

Iz Los ANgelesa, kjer se zdravi mali Kris, spet prihajajo dobre novice. "Dr. Perry B. Shieh pravi, da je kri veliko boljša in da mi gre super," so na Facebook profilu Go Help Kris zapisali njegovi starši. "Hvala vsem, ki držite pesti in mi pošiljate pozitivne misli. Sedaj res upamo, da lahko počasi odštevamo zadnje tedne do prihoda domov."

Čestitke! Tako je Kris proslavil veliki dan

V videoposnetku, ki ga pripenjajo, njegov zdravnik izraža presenečenje, kako dobro se je Kris odzval na novo zdravilo. "Ko je dobil novo zdravilo Zolgensma, sem mislil, da mu bo šlo malo bolje," je dejal Perry B. Shieh. "Bil sem presenečen, ker mu gre veliko bolje, kot sem pričakoval. Pred tem ni mogel sam sedeti, sedaj sedi sam."

xxx

Video Tako čustveno je bilo, ko je mladi Kris spoznal Luko Dončića

Kris Zudich je že od novembra v Los Angelesu, kjer je prejel revolucionarno zdravilo, za katerega je denar zbirala cela Slovenija.

V Los Angelesu je dočakal drugi rojstni dan, veliko prelomnico, saj je moral zdravilo prejeti do dopolnjenega drugega leta starosti.  O tem, da je napredek pri Krisu bil viden že praktično takoj, smo že večkrat poročali. Kris v  Ameriki obiskuje fizioterapije, za katere je nujno, da jih opravi. Ko bo z njimi zaključil, se bo vrnil domov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.