Slovenija
4527 ogledov

Tako je Kris proslavil veliki dan

Kris Zudich Facebook
Kris Zudich je upihnil drugo svečko in pokazal, kaj že zmore.

Kris Zudich je že od novembra v Los Angelesu, kjer je prejel revolucionarno zdravilo Zolgensma, za katerega je denar zbirala cela Slovenija. V Los Angelesu je dočakal drugi rojstni dan, veliko prelomnico, saj je moral zdravilo prejeti do dopolnjenega drugega leta starosti. 

O tem, da je napredek pri Krisu bil viden že praktično takoj, smo že večkrat poročali. Zadnji posnetek, ki sta ga starša objavila ob njegovem rojstnem dnevu, pa vnovič dokazuje, da Kris z vsakim dnem premika meje. 

"Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, željo, predvsem pa z vašo pomočjo, praznujemo Krisov najlepši rojstni dan," sta zapisala starša. Na posnetku je Kris, ki uspešno sam sedi na napihljivem konjičku in gleda risanko. 

Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, zeljo, predvsem pa z vaso pomocjo, praznujemo Krisov najlepsi rojstni dan. Kris, vsi smo ponosni nate do neba in se vec. Ostani se naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa, nam risi se naprej nasmehe na obrazu, saj teh ni nikoli dovolj❤ Hvala se enkrat vsem. Radi te imava, tvoj tata in mama❤ Tanti auguri amore nostro❤ Quest' anno grazie all'impegno, desiderio e l'aiuto vostro, festeggiamo davvero un compleanno speciale❤ Ti vogliamo bene Kris, tuo papà e mamma. #zakrisa #srecnokris

Posted by Go Help Kris on Tuesday, January 28, 2020

Kot je za Regionalobala.si povedala Larisa Štoka, ki je Sloveniji predstavila Krisa in vodila zbiralno akcijo, bi se Kris v domovino lahko vrnil v začetku marca. V Ameriki obiskuje fizioterapije, za katere je nujno, da jih opravi. Ko bo z njimi zaključil, se bo vrnil domov. Tudi tokrat se bo v Slovenijo vrnil z zasebnim letalom srbskega poslovneža Miodraga Kostića, ki bo kril vse stroške poleta. Ali bo Kris tudi ob vrnitvi potreboval zdravniško spremstvo, v tem trenutku še ni jasno.

Jasno pa je, da so učinki zdravila, ki ga je Kris prejel, vidni in da je pred Krisom še veliko novih velikih korakov. Vse najboljše, Kris!

Komentarjev 7
  • ponsicar 06:19 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • dramafid 04:29 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ourunem 02:39 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks