Zdravje
12444 ogledov

Tokrat se je preko videa javil Krisov zdravnik

Kris Facebook
O Krisovem zdravju je spregovoril njegov zdravnik Perry B. Shieh.

Iz Los ANgelesa, kjer se zdravi mali Kris, spet prihajajo dobre novice. "Dr. Perry B. Shieh pravi, da je kri veliko boljša in da mi gre super," so na Facebook profilu Go Help Kris zapisali njegovi starši. "Hvala vsem, ki držite pesti in mi pošiljate pozitivne misli. Sedaj res upamo, da lahko počasi odštevamo zadnje tedne do prihoda domov."

Kris Zudich Čestitke! Slovenija Tako je Kris proslavil veliki dan

V videoposnetku, ki ga pripenjajo, njegov zdravnik izraža presenečenje, kako dobro se je Kris odzval na novo zdravilo. "Ko je dobil novo zdravilo Zolgensma, sem mislil, da mu bo šlo malo bolje," je dejal Perry B. Shieh. "Bil sem presenečen, ker mu gre veliko bolje, kot sem pričakoval. Pred tem ni mogel sam sedeti, sedaj sedi sam."

Video Šport Tako čustveno je bilo, ko je mladi Kris spoznal Luko Dončića

Kris Zudich je že od novembra v Los Angelesu, kjer je prejel revolucionarno zdravilo, za katerega je denar zbirala cela Slovenija.

V Los Angelesu je dočakal drugi rojstni dan, veliko prelomnico, saj je moral zdravilo prejeti do dopolnjenega drugega leta starosti.  O tem, da je napredek pri Krisu bil viden že praktično takoj, smo že večkrat poročali. Kris v  Ameriki obiskuje fizioterapije, za katere je nujno, da jih opravi. Ko bo z njimi zaključil, se bo vrnil domov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice