Svet
102 ogledov

Aretacija v primeru Maddie McCann

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Policija na novo rekonstruirala izginotje deklice.

Britanska policija je v zvezi z primerom izginotja deklice Madeleine McCann pridržala moškega. Kot poroča britanski Mirror, je policija osumljenca prijela v iskalni akciji, ki jo je sprožila potem, ko je Sunday Mirror zapisal, da se je neki moški bahal, češ da je nekaj tednov nazaj videl Madeleine živo.

Policija je aretacijo opisala kot "potencialno zelo pomembno", kar je spodbudilo upanje staršev pogrešane, da je deklica modra še živa. Vir blizu para je povedal: "Aretacija se je zgodila zaradi trditev, da je Madeleine živa."

Moški je povedal, da je dekle srečal na nekem sredozemskem otoku, kjer naj bi deklico spoznal to poletje. Policija je med operacijo izvedla tudi preiskavo in zaplenila računalniško opremo pridržanega.

Naredila je tudi na novo rekonstruirala izginotje deklice. Nekateri podatki iz stare časovnice naj bi bili napačni. Iz metropolitanske policije so sporočili, da imajo sedaj "najbolj podrobno rekonstrukcijo dogodka do sedaj". Javnosti jo bodo prestavili v ponedeljek.

Madeleine McCann je pogrešana že pet let. Kot triletna deklica je izginila 3. maja v portugalskem mestu Praia da Luz.

Komentarjev 3
  • mph 22:12 13.oktober 2013.

    Ja, pred daaaavnimi leti. Ko še ni bilo toliko kriminala, drogerašev, pedofilov (ali pa so bili, ker je bilo manj raziskano), ..... Če smo že pri tvoji logiki, nekje vržejo otroke na cesto, ker jih ne morejo več prehranit ali ...prikaži več karkoli, pa nekateri z mukami vseeno preživijo ... so what? Tukaj v vsakem primeru ni šlo za delo na polju teh dveh.

  • nja 20:27 13.oktober 2013.

    japajade...pred leti (in še tudi danes) ko so starši šli delat na polje itd, so 2-3otroke pustili same v hiši, kdo bi jih pa čuval, če vsi delajo, pa recimo da zunaj dežuje/je mrzlo...etc vedno in povsod pač niso pod ...prikaži večd budnim očesom staršev...se dogajajo nesreče, obstajajo plenilci, kriminalci...ampak ni nič narobe, če je otrok sam za nekaj časa v hiši.

  • mph 16:22 13.oktober 2013.

    Kakorkoli, dejstvo je, da sta TRILETNEGA otroka pustila SAMEGA DOMA. Halo?? Zaradi mene sta kriva že zaradi tega.