Svet
40664 ogledov

Primer deklice Danke. Preobrat v zvezi z oosumljenim in njegovim bratom?

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
V Srbiji je odjeknila vest, da naj bi bil brat osumljenega za umor deklice Danke, ki naj bi v zaporu umrl naravne smrti, v resnici umorjen.

Po poročanju nekaterih srbskih medijev je 40-letni D. D., ki je bil osumljen, da je bratu pomagal pri skrivanju trupla umorjene deklice Danke Ilić iz Bora, umrl zaradi nasilja in ne naravne smrti, kot so pristojni sprva sporočili.

Opravljena je bila namreč obdukcija trupla, inštitut za sodno medicino naj bi - po poročanju nekatrih srbskih medijev - ugotovil, da je šlo za nasilje. 

Vesti sicer še niso uradno potrjene; pristojni vrhovni državni tožilec je glede tega podal izjavo in poudaril, da navedb ne more potrditi. Izpostavil je, da tožilstvo ni prejelo zapisnika o obdukciji. 

Doslej je veljalo, da je 40-letnik v policijskem pridržanju umrl za posledicami srčnega infarkta. Policisti so ga skupaj z očetom prijeli 6. aprila, in sicer zaradi suma, da je bratu pomagal pri premikanju trupla umorjene deklice.

Nenadna smrt glavnega osumljenca je vsekakor vplivala preiskavo, saj je bil eden od treh ključnih ljudi, ki bi lahko pomagali policiji pri iskanju trupla umorjene deklice.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Idioti 13:22 20.april 2024.

    Za odgovore na vsa vprašanja, kompletna pojasnila dogodkov, ne samo DA ali NE na poligrafu, ni potrebno nobeno nasilje. Odgovori oz. pojasnitev postavljenih vprašanj ni sicer dokaz ampak , da se preiskava obrne v pravo smer, da se ve kje ...prikaži večje in kaj iskati in kaj se je zares zgodilo, ne pa da prekopljejo pol Srbije. Ob tem človeku niso kršene nobene ljudske ali osebne pravice, ker še sam ne ve, v kakšni situaciji resnično je! To je dogodek, ki bi moral uporabiti vse mogoče opcije zasliševanja.

  • 8521074593dc2823ea9eaaa120b4da0a86675b38 09:01 20.april 2024.

    Tole postaja kot telenovela. Mene zanima samo eno: ali je kateri koli že psihopat punčko res po nesreči še zadavil, ko ne bila ta še pri zavesti, ali je bila nezavestna in so jo samo nekje odvegli. Pisalo se je ...prikaži več vse živo. Jaz samo upam, da je niso res zadavili, ko je bila pri zavesti. Ko si predstavljam majhnega otroka, ki sploh ne razume, kaj se dogaja, le to, da mu nekdo streže po življenju, pa ne ve, zakaj, mi gre na jok.

  • sam1 03:30 20.april 2024.

    Kakorkoli že se je zgodilo,vsaj eden je plačal za svoj zločin......