Svet
47867 ogledov

Iskanje trupla. Obnašanje osumljencev ni razumljivo, tega se boji policija

Danka Ilić Banjsko Polje deponija PrtSc
Policija se še ni dokopala do odgovora na vprašanje, kje je truplo deklice Danke. Nejasna ostaja tudi vloga očeta enega od osumljencev.

D. D. iz naselja Zlot pri Boru je osumljen za smrt Danke Ilić. Njegov oče in pokojni brat pa naj bi mu pomagala skriti truplo deklice. Policija sumi, da sta se brata pri prenosu trupla skregala in prenehala govoriti drug z drugim, saj je v njunih izjavah več nelogičnosti. Policija zdaj preiskuje, ali sta truplo večkrat prenesla brez vednosti drugega. 

Za deklico se je izgubila vsaka sled 26. marca, ko je izginila z dvorišča hiše v Banjskem Polju. Stekla je obsežna iskalna akcija, ki pa ni obrodila sadov. Prejšnji teden je policija sporočila, da so prijeli delavca komunalnega podjetja, ki sta priznala odgovornost za dekličino smrt. Deklico naj bi zbila z avtomobilom in jo kasneje usmrtila. Njeno truplo sta odvrgla na bližnji deponiji. Ker dekličinega trupla še vedno niso našli, policija sumi, da so trupli premaknili. 

Danka Ilić Banjsko Polje deponija | Avtor: Facebook Facebook

Policija je prijela tudi očeta in brata enega od osumljenih delavcev. Brat je priznal, da je pomagal pri prenosu trupla in kasneje za posledicami srčnega infarkta umrl v priporu. Nihče od osumljenih se, tako zatrjujejo, ne spomni, ali ne ve, kje je truplo deklice. 

"Njihovo obnašanje je popolnoma nerazložljivo. D. D. je policiste peljal do Brestovaškega mosta, češ da je tam truplo, vendar policisti na tem mestu niso našli sledi. Podobno je bilo z drugim bratom. Edina stvar, ki še ni jasna, je vloga njunega očeta, kar še preiskujemo," je za Mondo povedal vir blizu preiskave. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar NickMason
    NickMason 19:53 12.april 2024.

    Ta morilec nima šans niti v zaporu ne zunaj,mislim dokler je na policiji je še najbolj na varnem

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:33 12.april 2024.

    "Policija zdaj preiskuje, ali sta truplo večkrat prenesla brez vednosti drugega." Avtor, brez vednosti drugega bi truplo lahko večkrat prestavil le eden od njiju, ne pa ne oba, ker v nasprotnem sta oba vedela kje je! Bo šlo!? Sicer pa ...prikaži več tragedija iz dneva v dan bolj smrdi in lahko nakazuje tudi na to, da bi policija pod pritiskom rezultatov našla 2 grešna kozla, v času izginotja deklice prbita do te mere, da nista vedela niti kako jima je ime, kaj šele kaj drugega in ju ni bilo težko prepričati!?

  • nostradamus 10:39 12.april 2024.

    ma policija bi morala pustiti oceta pokojne deklice na samem z morilcema pa bi hitro vse povadala